fredag 28. november 2008

Let's do a 69




Yeh, så jeg browser litt mens Marianne lager pizza (kjønnsrollemønsteret er i perfekt balanse), og smeller uheldigvis innom denne videoen, fra Pleasure Jam, som nå er blitt Horsefeathers Pleasure Jam.

Ikke bare minner den meg om at snowboardings kan være verdens kjedeligste sport hvis de rette fingrene får fingse, men også om at makten som ligger i en skikkelig "Bro-Down" aldri skal undervurderes. Denne "jam'en" var et fint eksempel på hvor fint det kan være å klø hverandre på ryggen:

Som kjent vant Andreas Ygre Wihihiiig ganske soleklart med noen triks jeg ikke engang orker å prøve å transkribere - men det var ikke bare hans egen innsats som hentet flesket hjem. Han kvalifiserte nemlig egentlig ikke til finalen. Dette er BLGMTRL exclusive shiit, du får ikke høre det noen andre steder - men det er sant: Det var 18 finaleplasser. Andreas kjørte litt halvveis og havnet på 19. plass. Så skjedde det noe mystisk - det var plutselig 20 finaleplasser! Hva gjør man ikke for å få noen store navn til å uttale det dødsdømte merkenavnet sitt? HORSEFEATHERS, BABY! Sjekk intervjuene på slutten!

"Can you make sure you say "HORSEFEATHERS Pleasure Jam" as many times as you can in the interview? Or else we will take your prize money back. Thank you."

3 kommentarer:

andyandy sa...

Kan du bevise påstanden din?

Daogen sa...

javessssst, kompisen min var speaker på greia.

"faunhari"

Daogen sa...

Ikke det at det er så gale, tror det er ganske normal praksis. Husker at Kahlbom klikka etter kvalliken på en jam i hallen på nøstet for et par år siden, og så fikk han og Gabbe være med i finalen. Da var jeg enig med ham i at det var dårlig dømming, dog. Bummer. Whativs. Poenget var uansett bare å peke nese på fucking horsefeathers. Noen som har sett Marx Bros.-filmen med samme navn?