søndag 30. november 2008

Drank Music/H-Town Takeover

Yeah, vi var en vill gjeng med aper i Myrkdalen i dag, syyyykt fett å kjøre snowboard igjen! Flips, grips & snips! Oppdaget forøvrig at snøjeansene til Sessions er ordentlig dongeri, t-skjorta ble blå. Men det skikkelig kjipe var at vi kræsja sølvpilen som faen på vei opp. Nå skal jeg lete etter reservedeler i bilopphuggernes mørke avkroker.. men først:

Inspirert av Andy's fine kommentar nedi her, og inntil noen av dere blgmaterialister kommer opp med noe mer fornuftig, dediserer jeg denne søndagen til amerikas treigeste stat: Texas! Linken som andy kom med var riktignok en H-Town remix av en låt som kommer fra Tallahassee, Florida - men tittelen henspeiler på fenomenet som Robert Davis Jr. startet for mange år siden i the City of Codeine. Kan umulig fortelle hele historien om Houston-rap på en post, men ville bare gi dere noen goodies. Tre musikkvideoer ble til litt for mange, men likevel ikke nok. Dere skjønner hva det går i. Hostesaft, skikkelig store felger, skikkelig liten fart, ratt av tre, jazzrøk, horær, diamanter i kjeften, miserable folk på hjørnet og en entrepenør i oss alle.


Leg-en-darisk. Bushwick Bill sitt vers går ned i historien som et av de mest usaklige, men det er ikke dumt. Jeg snakket såvidt med Willie D da han var i Bergen, han ville selge en CD. Jeg kjøpte. Vi hadde en hyggelig prat. Så snudde jeg ryggen til, og da prøvde han å få Marianne med på hotellet sitt. Heldigvis er hun pimp-proofed.


Ååååh han der Slim Thugga er litt av en frekkis, hva er det han har i fanget? Dette var vel den låten som satte det "nye" Houston på rap-verdenskartet - da Mike Jones fremdeles hadde respekten i behold trass i all cornyhet. Nå har han fått kless av Trae da Truth, da er det vel bare å gå å legge seg på sofaen til mamma i fosterstilling.


Dem Fif' Boys go haaaaard.


Screwed Up Click fo life!


Han der Hallik C tok kanskje oppmerksomheten her, men: Denne sangen som egentlig var Big Hawk og Trae sin, var en hymne til Fat Pat (Hawk sin lillebror)som ble skutt i 1998, men kort tid etter at den ble poppis, ble Hawk sjøl drept på gaten i byen der the killers get killed & the jackers get jacked. For noe drit.



'92 UGK, Too Hard to Swallow. Sjekk habitten på karene!


En av mine favoritter, MDDL FNGZ UP!



Z-RO er min favoritt rapper/crooner. Trae er den eneste rapperen i verden som har en egen dato i året dedisert til seg pga sine bidrag til sitt nærmiljø, 22. juli er Trae Day! Denne sangen er så emo som det går - ikke den beste, men illustrativ for hvor forbanna de to beistene er.


Alle dere er noen forbanna tullinger.


I tilfelle dere syns det er teit å kalle seg "King of the Ghetto".. Z-Ro styrer skuta i Mo City!


Devin er han der fyren. Det skal nevnes at jeg ikke vet om noen som er så teknisk på en så subtil måte som han. Det skal også nevnes at kompiz HKon fra Fyllingsdalen har laget to av beatsene på det nye albume til Duden, "Landing Gear" som i sin helhet er fette bra!



Begravelsen til Chad Butler.

Ja, ja. Var jeg teit nå? Tok over hele sida?! Ingen hjemmelagd video?? Ooooh, sjå kor e bryr me!

-VBS sin dokumentar fra H-Town
-Veldig bra intervju med Pimp C

Nå er det nok.

2 kommentarer:

andyandy sa...

deilig post med mye godmusikk det her daogydaog, men jeg blir alltid litt snurt når denne godbiten utelates i Houston sammenheng:

http://www.youtube.com/watch?v=p6QJG7SNVcE

Du har forresten ikke peiling på hvor man kan få tak i de gamle screw tapesa?

andyandy sa...

p.s. fått med deg denne nice ghostface tracken?

http://www.mediafire.com/download.php?wmy2yjtmhmz

er ikke fra godbyen såklart, men går ikke an å hate på ghostface