tirsdag 18. november 2008

Gamle bikkjer

SÅja. På TWSnow kan vi se at David Benedek fremdeles er i siget når det gjelder hucking for the bucking. Vet ikke helt hvor fett det var. DERIMOT, som Gaupman allerede vet - har jeg sett Forumfilmen med det teite navnet Forum or Against'em. Litt kjedelig produksjon, men fin musikk og jysla bra kjøring for det meste. En del mye jatting, men greit nok. Det som imidlertidig trakk filmen noen hundre hakk opp var den store Peter Line's retur til skjermen. Faen for en kul part. Tvers igjennom hyggelig, og inkluderer såvel klassiske PL methods og en sykt fet bs 270 på hip som nye installasjoner: f.eks. andrecht slide og sånn backside millerflip i backcountry, switch bs 270 på den veggen der Bryan Fox frontside lipper og skremmer vannet av segsjøl i People with Downs, også switch bs 7 donkey method. Haha. DEVO vrir og vræler og passer veldig fint i lamme.

Alle snowboardfilmskapere: kan dere ikke drite i alle disse unge robotene litt nå, og la folk med gjennomført egenartet, fin stil få slippe til litt? Det trenger ikke være extremo - bare noe casual/sofistikert/badass hopping og jibbing.









King Peter!

7 kommentarer:

brrd sa...

storveis! gleder meg til den parten. hørte blauvelt også var blitt ganske stilig?

andyandy sa...

Korrekter meg om jeg tar feil, men den BS 270 er ikke på den veggen Fox tar lip, men heller på søylen vedsiden av, der hvor Dick Jerks gapper til i These Days.


Og blauvelt er på vei til å bli den type kjører som ble beskrevet på slutten av inlegget!

Daogen sa...

Joda, Blauvelt var bra - men syns de ødela den litt med en tarvelig lang intro og overdreven poengtering av at han hadde bestemt seg for å bare kjøre naturlig terreng. Ble for mye hype. Den var fet, men han når ikke opp til f.eks. Gigi enda. Det kommer.. Ble sur for at Welch bare hadde urbanshit, pluss at det ser ut som han har fått aids eller noe.
Riktig også som andyandy sier, det var til den søylen - men jeg har ikke sett these days. Én meter til venstre, samme "feature", eller? 'evs. Godt å se at vi endelig har fått noen kverulanter til bløggen!

Dagens ordbekreftelse:
troutr
Begynner å tro at de ikke er random. Ser et mønster.

andyandy sa...

Samme vegg ja, bare litt lenger borte, litt slakkere vegg og mye større snøoppbygging, iallefall i forhold til Dirky dirks!

Men trikset var rått!

Noen burde mekke en fullstendig liste over played out spots! Den veggen er i allefall på lista etter årets filmer. Den pyramidegreia med fs5 jaib og.

andyandy sa...

Forøvirg så er blauvelt ikke på linje med Gigi, men han kjører jo annerledes terreng og! Kreative hammers på slutten av den parten iaff.

gaups sa...

kjempe post daogen! gleder meg endå meir no.

mitt ord for i kveld: "mompe" -er dette tilfeldig?

andyandy sa...

var bare innom å kika, men når ordrebekreftelsen "gluche" lyste i øynene mine så skjønte at d ikke va tilfeldig!