onsdag 3. september 2008

Ubrukelig blogging når bloggeformen er nede.

Noen ganger føler man det. Noen ganger ikke. Men hva med å blogge de gangene man ikke føler for det. Tenker... må jo ha med bilde eller video i innlegget. Såååå... hitter tuben og skriver in det første som renner av hjernestormen. "Hot... ...girls."

Men sant. Skate/skandaleblogg. Må ha inn den ene faktoren som angår sia. Så da blei det "Hot skater girl". Ikke prøv å søke på bare "hot skater". Du blir aldri den samme etterpå. Du kan ende opp med svært negative assosiasjoner bare ved tanken på brettet ditt. Ikke gjør det. Stol på det.

Men ve! Det var alldeles ikke forgjeves å søke på hot skater girl, for se i hvilken ekstrem grad av kvalitetsunderholdning som -dukket- opp:




Hvis jenteskatere hadde vært like fryktløse når det kom til å klinsje med asfalten, så hadde nok nivået steget både raskere og høyere for jenter. Jenter skulle vel ha samme mulighet som menn til å oppnå ekstreme nivå når det kommer til skating, men jeg er redd samfunnet har indoktrinert de med at de skal holde seg skrapefrie. Mon tro jenter tenker "Har så jæla lyst å shredde denne 15 trinns railen, men hvis neglene mine knekker, så vil samfunnet kaste meg ut." Så det ender opp med sosial risk-management heller enn å være sin egen lykkes-smed.




Men uansett, de to øverste hitsa på søket var særdeles velykket, da andreplassen viser en illustrasjon om hvordan jenteskatere ser ut inni hodet mitt:




Det er både tøft, feminint, sexy og det ser moro ut! (never mind the girl-on-girl scenes) Selv om hun som pusher fart har en blendende n00b-utstråling, så kicker hun faktisk æææss! Uansett. Hun kunne jeg hatt S-K-A-T-E med en varm sommer dag, hele dagen.

Sååå, utfordring til alle: "lag et innlegg når du minst har lyst, og minst føler for det. Lykke til.


1 kommentar:

brrd sa...

haha, rått baoz.

en post med sex-appeal.