mandag 22. september 2008

Å skrive, eller ikke å skrive.

Det skal ikke et geni til for å skjønne at alle ikke er genier, så hva i helvete betyr "å være eller ikke å være"!?

FUCK!

Hold driten til noe man kan skjønne; "Å skrive eller ikke å skrive" Det er spørsmålet.

Å være? Hva da? Mystisk? Uuuuhhuhuuuu, "æ heite sjeikspear, æ e mystisk, æ snakke å skrive komplisert litteratur som bare folk med IQ på 200 skjønna".

I shall belayeth thy pages of fancy words and riddles on my behindeth and wipeth my assholeth.

...neida. Shakeyboy e rå han. Måtte bare ha en brakandes entre på innlegget. Uansett. Sånn ville det sett ut hvis Shakaspitzy skata:



Det ville forresten gitt sinnsykt mye mer mening hvis han fremdeles ville ytret sine berømte ord, bare relatert til skating istedet. For da gir det liksom så dyp og sterk mening at det kan nesten summeres opp som essensen i meninga med å stå på et brett.

"To skate, or not to skate. That is the question."

Den er jo grei da. Veldig generell, men allikevel grei, og relevant i sammenhengen. Men hva med denne da:

"To stick that trick, or not to stick that trick. That is the question."

Nå begynner vi å nærme oss noe her. For nå er vi inne på detaljer. Hva er du hvis ikke du sticker tricket ditt? For når vi koker setningen ned til dette, så får liksom ytringen en autoritet. Hadde det bare vært "To be or not to be." Så er det jo bare å si: "I am", og vips, du er inne. Mens i vår bloggematerialistiske vridning og tolkning holder det ikke med verbale ytringer, men det kreves faktisk fysisk manifestasjon av hvorvidt du pwner Shakespeare med hans egen setning.

Men vi kan faktisk ta fatt i spaden og grave oss enda dypere ned i den britisk-pretensiøse-emo forfatteren sitt berømte sitat-dritten.

"To nail that motherfucking shit ten times in a row without flynching, like the fucking worlds existence depended on you, and you didn't even care, because it's more important to you to nail that shit than to save the world, or to just make it once, kind of sketchy. That is the question."

For... "To be or not to be." Blir for lett. Det har liksom ingen grad eller definisjon. Bare enten eller. Og det er bare to typer som tenker i enten eller kontekst. Det er psykopater og sither (Henvisning Star Wars III - Revenge Of The Sith). Så, alle som mener at Milk-shakespear sin quote er "the shit", bør se seg i speilet og spørre seg i hvilken grad de er eller ikke er, istedetfor om de bare er eller ikke. For hvor jævli freaker man ikke ut hvis man har kommet til konklusjonen at man ikke er. Og der, midt i fuckings speilet, så er du. Da blir det plutslig sånn; "hvem i helvette er det!? Og hvordan kan han se meg, når jeg ikke er?" Åsså blir det tvangstrøye og Sandviken neste.

Men sant, vår nye definisjon av den episke quoten til Shake-my-milkspear gir rom for nyanser, kontra den tidligere svart/hvitt metoden ytret av Spear-my-milkshake. Vi tillater deg å definere i hvilken grad du er, fremfor om hvorvidt du bare er eller ikke.

Jeezez fuxing chrysler, hva har jeg skrevet her nå...

Jaja, det hele begynt egentlig bare med at eg kom på den quoten når eg lå å tenkte på noe tekst å skrive og lurte på om det kunne vært en funny ting å skrive om, så bare..."å skrive, eller ikke å skrive." Så skreiv eg da. Peace.

4 kommentarer:

brrd sa...

wøuuhw, sitter du grublende i de sene nattestimer cæstår?

Skiplo sa...

haha, fanstastisk Castor. Bildet av gode gamle shaiky var rått.

brrd sa...

haha, shaiky. haha.

bazlowsky sa...

er mest fornøyd med "Shake-my-milkspear" sjøl da... :P

Når kommer Redaksjonsmøte part II skippman?