lørdag 27. februar 2010

Litterær avklaring.

Fred Endresen hadde fått en gave, derfor syntes det underlig at han allikevel ikke følte seg fullkommen, det var noe som gnagde på rota hans, den indre delen av hjernebarken, det var noe han måtte få overstått før han tok farvel med dette livet. Fred Endresen ønske var for mange en uoppnåelig drøm, man måtte være født med en stemme som kunne gripe tak i andre menneskers emosjonelle senter, man måtte nå ut til det brede folkelag, man måtte leve seg inn i andre smerte på en sart og reel måte. Fred Endresens var født med et prosjekt, han skulle vinne melodi grand prix. I kveld var kvelden kommet, i kveld skulle Fred Endresen realisere seg selv. Han var selvoppfyllende profeti. Et misforstått geni, forstå det den som kan, i kveld skulle de forstå. De ville forstå og sende Fred til himmels ved hjelp av sms, dette teknologiske fenomenet som gjorde melodi grand prix til en brukervennlig affære. Fred Endresen vred om nøkkelen, neste stopp: seierspallen.

Nb! Baslowsky: Ka fan skal du på strømmen storsenter? Fred Endresen reiser derifra no! Kom deg til melodix grand prix finalen, Fred vente på deg der. Eller har du og tenkt og benytta deg av kundeservicen på J&J?

1 kommentar:

bazlowsky sa...

lol, faen, trodde MGP skulle være på strømmen storsenter. Aiai, skal se om eg får sydd inn en reparasjon på det i neste innlegg.