fredag 22. august 2008

Ølslev

Jodlakorv! Her går det fort i svingene som vanlig. Det var deilig å mimreposte litt, særlig når det blir oppfulgt av enderposten til Bowser.

De gamle skateboardfilmene hadde unektelig en mye råere følelse enn de fleste nyere greiene på markedet, denne setningen smaker tørt i munnen når jeg skriver den - men det er jo sant. En annen ting er at de aller færreste unge skatere gidder å kjøpe filmene. Jeg er derimot en mann med en samvittighet ren som bolivianske eksportvarer, og i går gikk jeg inn på Session og KJØPTE den nye filmen til våre fjernvenner på Thrasher: BEER SLAVE!



Dette er altså den nyeste installasjonen i "The Beer Series" (som fra før av inneholdt "Shotgun", "Beer Helmet", "Beers, Bowls & Barneys" og "Keg Killer")Jeg forventet ikke mer enn et par hammere og en storslegge innimellom, men heldigvis finnes det folk som driter i det meste, bortsett fra øl. Filmen er helt vill. Fra begynnelse til slutt får du se mer og mindre kjente gærninger skate mer og mye mindre kjente spots til svetten bokstavelig talt spruter - og det eneste som kan redde dem er øl. Thrasher stiller som vanlig med en sykt fet og trashy soundtrack fra kompis-band, og 80-tallsfølelsen ligger hele tiden og sparker deg i hodet. Klippingen er alt annet enn pretensiøs, og alle tjommiene har triks - men kan ikke nevne noen, for de eneste navnene som dukker opp på skjermen er faktisk øl-merker. Sykt mange. Beste filmen på lenge!!! Kjøp kjøp kjøp, eller kom opp til Landås på "Øl og baby" en dag!

Trailer:

Ingen kommentarer: