onsdag 20. august 2008

(gjen)OPPSTANDELSEN.

Og vips, så var sommeren over.

De siste ukenes poster her på bloggemateriale har vært fraværende. Det har vel kanskje de mest trofaste leserne (som i all hovedsak også er våre skribenter) fått med seg. Nu derimot, er vi på vei tilbake.

Fraværet har flere forklaringer. Noen av oss har vært opptatt med å rulle rundt på fasjonable konkurranser, drikke øl og ferdigstille intervjuer med mainstreampressen. Skiplo har vært flink! For ytterligere bevis kjøp nyeste playboard.



Andre har vært opptatt med andre ting, og da spesielt Daouuugen, som nettopp har fått en ny minidaog. Neste generasjon bloggemateriale er dermed i boks. Hipp Hipp!

Guten har tilbrakt tid på svalbard, samt passet på unge skiplo på fest. Det vanker muligens også en promodel på et av Norges mest mystiske skateboardmerker, BUMMER.WHATEVZ.

Undertegnede har påbegynt et nytt liv i suburbia utenfor storbyen, samt drukket litt øl i håp om å havne på Tackys festbilder.

Nu er derimot sommeren over, og man må på nytt arbeide med bloggen.
Skribenter, foren eder og husk at 1 publisert blogg er bedre enn 10 på taket/i innboksen/hva man enn skal kalle stedet der de upubliserte bloggene ligger.

1 kommentar:

Daogen sa...

Faen for et sykt rått cover!!! Hæhæhæhhh gleder meg noe jævelsk til å se resten.