mandag 16. februar 2009

Rull over og snø

Awkey motherfuckers! Nok snøbading for en stund. Her kommer min lenge planlagte videosnutt. Her snakker vi 20% ninja stare-down, 10% atombombing, 40% brodern og homie ser 2girls1cup, 20% skating og 200% TOTAL AWESOMENESS!!!

Så ikke forvent noe snill musikk og borderline gaylovin' highfives i snø-idyll. Dette er straight up høy oktan action med folk som utsetter seg for lidelser jackass aldri hadde turt å komme på engang.

Here come the pain!

4 kommentarer:

brrd sa...

baoz, du slutte faenmeg aldri å imponere/overraske. fantastisk.

Daogen sa...

Huh!?! Whaaaa.. ?! I can't believe your scheissemovie reaction styles have defeated my borderline gay snowboarding techniques. You are great blogger. Please.. Have mercy on me. All I wanted was a rice cake!
Digger sånn " skife kanal" -stemningskoblings stemning. TENK hvor stoka du hadde vært hvis dette var teaseren til en hel film.. Hmm..

bazlowsky sa...

no mercy for the borderline gay! men 4 teh record, så var ikke ditt siste innspill en del av de fornærmede videoen, tatt i betraktning at du hadde nightvision knurring, spøkelsessnømenn og espen korsvik med i videoen.

Daogen sa...

Haha. Forresten var det en jævlig obskur og fin flashplayer du hadde brukt.

Situasjon:
Kunde kommer inn i flashplayer butikken

Selger: "goddag,hva kanjeg hjelpe dem med?"
Kunde: "jo, skulle hatt en rimelig flashplayer"

Selger: "ok, da har vi for eksempel denne Vimeo-spilleren, som er av høy kvalitet, men har en litt mindre brukergruppe enn denne veldig populære Youtube-spilleren - som er den mest populære i verden, men med litt dårligere oppløsning"

Kunde: "hmm.. var ikke helt det jeg hadde tenkt, de er litt for mainstream"

Selger: "ok" (ser seg rundt, senker stemmen)
"jeg har tilfeldigvis noe spesielt til deg.. dette har jeg egentlig ikke lov til å gjøre, men.. (drar en gardin til bakrommet til side) jeg har denne "Xposure Room"- eller "XR"-spilleren, rett fra undergrunnen - veldig solid, funker under alle forhold - kan ikke spores eller noe.. sjekk ut.."

Kunde: "ahhh yeah, nå snakker vi, min fetter!"

yehyeh.. oslo igjen. for sent til å shredde. boooooring...